Din lokale plissè forhandler

Utnytt 30 års erfaring med solskjerming, egen systue, egne montører og eget verksted slik at du ender opp med den perfekte solskjermingsløsningen..

..for deg

Plissè for ditt behov:

Plissè kan komme i så utrolig mange varianter og med så mange funksjoner. Riktig type stoff gjør riktig nok noe med utseende, interiør og hjemmet som helhet, men hva med akustikk, temperatur eller mørklegging. I tillegg kommer også selve bruken: hvor i rommet er gardinene plassert, og for hvilket type vindu.

Det finnes uendelige muligheter, vi er klar for å svare på dine spørsmål.

plisse

Kombinere forskjellige effekter

Ta hånd om pollen, mørklegging og ekstra isolasjon i en og samme løsning

Vi hjelper deg å løse flere utfordringer med kun en løsning. Vil du slippe lys og luft inn på dagtid, men likevel ha det bekmørkt om nettene, i tillegg til å holde insekter og småkryp ute når du lufter?

 

En løsning fra oss kan gjøre alt dette. Vi hjelper deg å kombinere forskjellige typer stoff, vev og teknologi, slik at du får den perfekte løsningen du trenger for å leve akkurat slik du ønsker.

Type vindu/vindusfasong

Vi kan tilpasse og skreddersy plissè til utallige typer vinduer. Vi har alt av kunnskap, erfaring, verktøy og utstyr som trengs for å sikre at du får det slik du trenger.

Instektsnett, pollen og/eller støvblokkering

Hold insektene og støvet ute, men slipp inn lys og frisk luft. Våre løsninger kan sikre ypperlig inneklima, uansett om det er vinter, vår, regn, eller sol.

Temperatur

Enten du vil holde varmen ute eller inne kan vi hjelpe deg. Har du solen direkte på noen av vinduene blir det fort veldig varmt. Vi har løsninger som kan holde på varmen på kveldstid og vinter, eller holde solstrålene ute på dagtid.

 

Det finnes også muligheter for å regulere dette automatisk, sjekk PowerView nedenfor.

Akkustikk

Har du gjenklang og ekko i rommet kan enkelte gardinløsninger hjelpe på akustikken. Spør oss om hjelp.

Kontroller gardinene med fjernkontroll eller fra mobilen

Alle våre løsninger kan leveres med forskjellig motorisering og automasjonsløsninger, og våre fagfolk kan alt om montering og lure tilpassninger, slik det blir den løsningen som er optimal for deg.

Lystetthet

Vi leverer løsninger med forskjellig grad av lystetthet. Husk at flere grader av lystetthet kan kombineres slik at du kan blokkere lyset helt om natten, også bruke mer transparente løsninger på dagtid. Snakk med en av våre eksperter