Din lokale markise forhandler

Utnytt 30 års erfaring med solskjerming, egen systue, egne montører og eget verksted slik at du ender opp med den perfekte solskjermingsløsningen..

 

..for deg

Markiser designet for å tåle vestlandsvær

Markiser gjør det mulig å enkelt regulere både ute og inneklima. Det gjelder å se, og ha evnen til å utnytte muligheter og ta hensyn til eventuelle begrensninger. Med oss får du 30års erfaring med markiser i ditt lokale område, Rogaland. Og det kommer ofte godt med: Bor man en plass der temperaturen kan svinge like mye som styrken i vindkastene, eller man kan gå fra en regnfull høstdag til stekende sommer på under en time, da stilles spesielle krav til værutsatte markiser.

 

Vi hjelper deg å finne den rette løsningen, enten det er snakk om pris, plassering, type sesong og bruk.

 

Snakk med oss først, så er du i det minste sikker på du ikke har glemt noen detaljer

hus markiser bakgrunn
hus markiser bakgrunn

Type vindu/vindusfasong

Vi kan tilpasse og skreddersy gardinene til en hvilken som helst type vindu, krik eller krok. Vi har alt av kunnskap, erfaring, verktøy og utstyr som trengs for å sikre at du får det slik du trenger.

Solid konstruksjon og riktig montering

Man ønsker som oftest den beste løsningen, men været kan fort sette en begrensning, spesielt vind. Vi har erfaring med å plassere markiser allslags kriker og kroker og kan hjelpe deg å se muligheter og eventuelle begrensninger, før du binder deg til kjøp av markise.
hus markiser bakgrunn