Lameller tilpasset ditt hjem

Din lokale lamelleforhandler i Rogaland

Utnytt 30 års erfaring med solskjerming, egen systue, egne montører og eget verksted slik at du ender opp med den perfekte solskjermingsløsningen..


..for deg

Lameller for ditt behov:

Lammeller kan komme i så utrolig mange varianter, og med så mange funksjoner. Riktig type stoff gjør riktig nok noe med utseende, interiør og hjemmet som helhet, men hva med akustikk, temperatur eller mørklegging. I tillegg kommer også selve bruken: hvor i rommet er gardinene plassert, og for hvilket type vindu. Lameller er perfekt til større rom og vinduer hvor både lyskontroll og akustikk er viktig

 

Det finnes uendelige muligheter, vi er klar for å svare på dine spørsmål.

Vianova har årevis med erfaring og kunnskap om «rogalandske» behov og ønsker, i kombinasjon med fagkunnskap og egen systue skal vi være et sted du kan være trygg på at du får servert et ærlig svar og tilgang til alt av innsikt og informasjon du trenger for å ende opp med den løsningen du faktisk trenger​

 

Vi hjelper deg å finne den løsningen som er riktig for deg, uansett budsjett, fasong, type bruk eller behov.

Type vindu/ vindusfasong

Lameller er perfekt for større skyvedører, innglassede terrasser eller andre store vindusflater. Vi kan tilpasse og skreddersy lameller til utallige typer vindu.

 

Vi har alt av kunnskap, erfaring, verktøy og utstyr som trengs for å sikre at du får det slik du ønsker og trenger.

Akustikk

Har du gjenklang og ekko i rommet kan enkelte vev og stoff løsninger i lamellene hjelpe på akustikken. Spør oss om hjelp.

Temperatur

Enten du vil holde varmen ute eller inne kan vi hjelpe deg. Har du solen direkte på noen av vinduene blir det fort veldig varmt. Vi har løsninger som kan holde på varmen på kveldstid og vinter, eller holde solstrålene ute på dagtid.

 

Det finnes også muligheter for å regulere dette automatisk, sjekk PowerView nedenfor.

Lystetthet

Vi leverer løsninger med forskjellig grad av lystetthet. Snakk med en av våre eksperter for å lære mer.

Kontroller gardinene med fjernkontroll eller fra mobilen

Alle våre løsninger kan leveres med forskjellig motorisering og automasjonsløsninger, og våre fagfolk kan alt om montering og lure tilpasninger, slik det blir den løsningen som er optimal for deg.

Enkelt å tilpasse.

Velg mellom betjeningsstang eller automasjon (eller begge deler)