Klimakontroll

Lameller bakgrunn

Klimakontroll
uten automasjon

Hvor mye kan man påvirke inneklimaet med kun å kombinere forskjellige typer stoff og materialer?

Svaret er: Veldig mye!

Våre gardiner og solskjermingsprodukter kan leveres med invevd varme-reflekterende materialer

Dette til tross for at stoffet ikke er helt tett! Dermed kan man se ut, slippe litt dagslys inn, men la varmen reflekteres ut av rommet.

Dette fungerer ypperlig i kombinasjon med automatisk regulering av inneklima les mer her:

I enkelte tilfeller kan dette gjøre automatisk, regulering helt unødvendig. Dette kommer an på lysforhold, andre elementer som påvirker klima, og ikke minst: Hva du har behov for.
duo plisse

Duo Plisse eksempel

En populær kombinasjon for et soverom er å ha den ene pliseegardinen med varmereflekterende stoffer, men som likevel slipper noe lys inn. Da kan du lyse opp rommet på dagtid uten at det blir for varmt. På kveldstid trekker du for den andre plissegardinen som er helt lystett, og du får et svalt og mørkt soverom – perfekt for en god natts søvn.
pollen insekt vindu nett

Er du plaget med pollen, eller ønsker at støv og innsekter skal holde seg ute, kan denne løsningen også kombineres med vår Poll-tex® teknologi.

Vianova har årevis med erfaring og kunnskap om «rogalandske» behov og ønsker, i kombinasjon med fagkunnskap og egen systue skal vi være et sted du kan være trygg på at du får servert et ærlig svar og tilgang til alt av innsikt og informasjon du trenger for å ende opp med den løsningen du faktisk trenger

 

Vi hjelper deg å finne den løsningen som er riktig for deg, uansett budsjett, fasong, type bruk eller behov.